Jumaat, 13 September 2013

Petting Zoo Lost World Tambun - Ipoh





Huhuhu....
sebenarnya aku ni dh jemu tengok binatang, tapi dah anak-anak aku suka masuk jugak la Petting Zoo kat Lost World ni.

Kalau nak kira dah banyak kali dah pi Zoo taiping tu, tapi anak-anak tak jemu gak nak tengok binatang. Kalau boleh setiap kali cuti nak pi ZOOoooo.. he..he...

Banyak gak binatang kat Zoo ni. Dari ayam kampung , ayam hutan semua ada. seronok tak kira anak-anak aku dok melayan.

tak snap banyak sangat photo..jenjalan ja.

3 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

ala, nak tengok gambar latest kakak saya ni...nak tengok rupa akak preggy...he he he...

Haryati Faizal berkata...

samalah ngan anak yati tak penah jemu wpun pi banyak kali dah...

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

Ok letewwwwww ..luangkn mase dgn famly...

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...