Jumaat, 6 September 2013

Loat World Tambun Part II

Assalamualaikum...

Ada part II lagi...sebab tak cukup nak bercerita :)
Tak habis jalan lagi dalam lost world
jom ikut jalan...



Swan....
Aku ngan kakak tak naik. sebab kakak tak mau naik, dia cuma nak bagi makan ikan & swan saja
Adik pulak tak takut, nak naik. selalu dia la yang takut kalau nak naik apa-apa
dia naik ngan en.suami saja


Seronok kakak bagi makan ikan & swan
makanan ikan depa jual RM1 sebungkus, boeh la..banyak jugak
tapi,  main ngan anak-anak aku sebungkus tak cukup, 3 bungkus baru cukup hikhik...


Jenjalan dalam ni ada 1 restoran.. nampak macam dalam gua
nampak enik sangat, tak singgah pon. nampak seram pon ada hehe...

nampak menu dia

Dulang Tea Haouse :

Teluq ayam kampung RM3 sebiji habaq mai
tengok la menu yang C tu : Biskut Lutut hikhik

tak tau la bentuk dia macam lutut ka tak... :)


Gajah pon ada... tapi gajah batu :)

3 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

happy anak2

Cinta Misteri berkata...

laaaa...nape tk try masuk restoran tu. cer order biskut lutut tu (errkkkk tak bleh byg camne)

Si Matatajam berkata...

Bebudak mesti eksaited kan dear

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...