Isnin, 22 Oktober 2012

Special Giveaway by Therosputih

aku nak join segmen ni...

mai la join sama-sama (",)
sapa-sapa yang nak join tu, boleh klik link kat bawah ni
mesti join tau


8 ulasan:

therosputih berkata...

do follow both of the blog listed first to ensure you are qualified to join the giveaway
1. www.therosputih.blogspot.com
2. www.jualbelicrocheted-manik.blogspot.com

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

salam...
saya dah follow therosputih, tapi jualbelicrocheted tak boleh follow lah. tak tau kenapa..nti saya cuba lagi

Dhia Dirham berkata...

gud luck n salam kenal
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

therosputih berkata...

saya tak boleh trace id follower awak dalam dua2 blog, sebab tu saya cakap awak tak follow both blog lagi, memang tak ada la gambar awak sis...cuba untuk follow sekali lagi, then maklumkan balik pada saya utk double check(boleh tinggalkan komen di mana2 entry saya)...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

therosputih .. done.
tapi jual beli crocheted tak boleh.
tak pa la, nak buat cam na..mungkin xda rezeki nk join (",)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

hai...keep in touch
follow U (",)

therosputih berkata...

baru jumpa profile sis, tp bukan dekat blog www.therosputih.blogspot.com, jumpa kat tempat lain...salah follow la sis...

1. www.therosputih.blogspot.com
2. www.jualbelicrocheted-manik.blogspot.com

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

btui ka...ha..ha..
(",)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...