Jumaat, 12 Oktober 2012

SEGMEN : CIK MISYA NAK FOLLOW


saya nak follow ramai-ramai sebab nak bagi orang baca entry saya
nak kongsi ngan orang apa yang saya tulis
follow la saya sebab folower saya tak ramai (",)

10 ulasan:

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

nak ramai follower blog kene kemas, font kene professional supaya org senang dan selesa nak baca.. paling penting blog kene ringan dan jgn ade byk sgt entry pasal personal.. hehe [singgah sini pulak :)]

Aimi Syahirah berkata...

Salam.. Tq for joining my segment.=) Feel free to check your link here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Pemenang topup akan ditentukan melalui nombor anda di random.org.=)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

salam...saya memang buat blog untuk cerita pasal saya. tapi, tak kisah la kalau adik ni x mau follow saya.
citarasa masing-masing...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

sama-sama

Kathy Rbain berkata...

follow u...
http://resipidarihati.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kathy rbain..
dah follow u, tq..(",)

Amalia berkata...

jalan sini^^ leyacasandra.blogspot.com

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

amalia..
dah follow dik , tq
(",)

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

hy..salam kenal.done follow awak^^

http://azlyiejah.blogspot.com

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

cik azlyzah tq...
dah follow awak juga (",)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...