Sabtu, 7 Jun 2014

Picnic

Weekend lepas tak tau nak buat apa. Fikir-fikir dah lama tak pi picnic, then jadi la pi picnic hari ahad tu. Lagipun dah banyak kali anak2 ajak nak mandi laut.
Masak cincai2 ja.. nasi & nasi goring J cukup. Air plak oren sunguick.

Asalnya nak buat sambal belacan + ikan merah masak lemak. tup-tup letrik plak tak da, umah aku xda lesung batu nak buat sambal,  blender ja. klu kat kg ada la. jadi x buat la sambal belacan, masak lemak je la.

picnic kat Batu Feringghi jer :)








ibu...tanpa make up
ha..ha..
Seronok bukan main depa


Nasi Goreng Tom Yam
~cincai~

5 ulasan:

Mia Kassim berkata...

Bestnya berpicnic2 ni ... anak2 pun happy jak :)

eita berkata...

seronok nyer berpiknik....

Sya Mimie berkata...

assalamualaikum kak..
bestnya dapat bercuti dengan keluarga..
saya pun dah lama tak bercuti dgn family..

Kakzakie berkata...

Kalau pergi picnic ni Maz, apa pun makanan/bekalan yg dibawa sedap aje dimakan. Apa lagi lepas mandi lapar mesti ngap licin kena makan..

Mimi Azirah berkata...

Bestnye berpicnic..

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...