Ahad, 30 Mac 2014

Restoran The Ridge

Salam blogger...

hahaha..
makan lagi
sejak lepas pantang ni makan ja keja ang no liza
hehe..

nak buat macam mana
nak cover balik yang 2 bulan hari tu

kali ni pi try makan kat Restoran The Ridge
restoran ni kat area batu kawan
kat jetty nak pi pulau aman

best gak tempat dia
Depan laut, leh tengok permandangan laut
and jambatan ke 2 pulau pinang

tapi klu tgk kot bwah gayat gila
takooott...
Tggi restoran ni


tunggu makanan sampai
medina dah makan..habis 4oz :)

Chicken chop tu untuk anak2
nasi goreng ketam aku punya
nasi goreng udang en.hubby pya




Padtu en.hubby order tom yam
nampk x udang galah tu
besar-besar 


6 ulasan:

Mimi Azirah berkata...

Uitt nampak sedap

Deq's Qienz berkata...

sedapnyaaa..meleleh liur kite :D

Zura@Iwan berkata...

br je pegi hari sbtu ada family gathering..

eh ada nyamuk byk kn?

wantie berkata...

nak pergi lagi ni kat situ.. tunggu hubby free.. ntah bila la kan...

dah request pun..ngeee

sedap tak masakan kat situ?

Sheila Salim berkata...

Asalamualaikum kak liza, wahh terliur sheila tengok gambar makanan tau. hehehe restorang ni dekat mana kak? ehehehhee

Kesuma Angsana berkata...

wah nampak best ke restoran ni !

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...