Rabu, 3 September 2014

U-Mobile

Assalamualaikum...
Salam Blogger

Owhh.... U, U-Mobile
Memula guna tu memang urmm...best giler... laju..
Pastu murah pulak

Selepas beberapa bulan guna... hrmmm....
Macam siput gak

Memang best giler aku cakap, memula guna line u-mobile
Internet zup-zap macam "hali lintaq" hehe...
After 4-5 month, dah Hrmmm....
Pendapat aku la...tapi kat tempat lain ok ja aku guna
kampung2 pon ok..
cuma dekat rumah aku ja, kawasan perumahan Alma (area Aeon baru tu) haha...

Memang xda line langsung
Nak kata pendalaman , situ dah membangun ok
Tunggu say "bye-bye" je la yer..

Ha..Maxis jangan nak perasan, kau pun tunggu masa ja
2 line ni sama-sama macam siput gak
hp aku pakai 2 sim card (u-mobile & maxis)
bezanya maxis pospaid sb broadband aku pon guna maxis (nak kena convert jugak ni)
u-mobile prepaid

maxis punya line & number dah lama aku pakai (rasanya dah 10 tahun)
sayang nak tukar, tapi orang cakap boleh convert
guna number tu juga tapi convert line..
kalau macam tu tunggu ja la ha..ha....



Murah... memang murah, tapi apa kan daya :(

2 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

kawan saya pun hadapi benda yg sama dgn line umobile..kuota internet kejap je dah abis..pelik sungguh..skang yg tgh famous, telco altel..dgrnya line lebih laju dan jauh lbh murah..nak tukar yg tu la nnt..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Tu la.. ada juga kwn perkenalkan altel tu. Dia buka kedai telefon, dia ckp mmg famous skrg ni.. laju..

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...