Jumaat, 5 September 2014

Ada yang Hampir 18 tahun

Assalamualaikum..Salam blogger :)

Tak habis lagi cerita aku pasal raya
hehehe...

ni nak cerita pasal kawan lama yang dah lama tak jumpa, ada setengah tu hampir 18 tahun tak jumpa. lama tu...

sekolah rendah sekali, sekolah menengah tak sama. mai dah kahwin and beranak pinak jumpa balik. semua nampak dah lain.








Tuan rumah baju hijau
yang tu la hampir 18 tahun tak jumpa


4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

seronok

Mimie_Zatun berkata...

Gathering syokknyer..

Kakzakie berkata...

Dah macam re-union Maz. Kakak dpt bayangkan punya banyak hal nak disembangkan masa bertemu tu. masing-masing dah punya 'hand-bag' berkaki lagi hihi.. jenuh nak mengejar:)

Sya Mimie berkata...

jumpa balik semua dah ada ank ye kak.. :)

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...