Khamis, 17 April 2014

Senang Hati

Salam Blogger

Heh..heh….
Wah senang hati 
Bukan apa senang hati sebab
baju raya dah tempah
Tak yah nak fikir dah

Tempah awal-awal senang
Baju anak-anak pon dah tempah
Cuma tinggal nak beli baju casual ja kat anak-anak
And baju melayu husband
Yang tu tak kalut..sb bli siap dah
Yang kalut yang nak upah ni
Takut lambat nanti tailor dah tak mau
Kesian…

Tahun lepas baju raya beli yang siap dah
(sebabny aku preggy, tapi still pakai saiz 36)
Tahun ni nak tempah la pulok              
Sebab sedap pakai kak tu buat
Memang selesa, jahit pon kemas
Buat fesyen-fesyen pon pandai
Gtau ja fesyen apa

mesti dial eh buat

untuk baby kecik ni kita beli baju siap :)

7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

ala tomei2

msredcheesecake berkata...

dah setel baju raya, alhamdulillah...pose dah habis ganti blom? hheee....

Cik Puan berkata...

untung lah kak dah antar kat tailor...cik nak jahit sendiri malas pulak...nak hantar belom beli kain...nampak nya cik kene beli lah ne macam tahun lalu...huhuhu

Farah Waheda Wahid berkata...

kami beli baju siap jer...

nik ros berkata...

tempah awl2 senang.nik selalu beli yang ready made so tak kisah sgt lambat pun..hihi

Z@i Z@mR33 berkata...

x beli apa pon lg...bj pon x tmpah lg

Mimi Azirah berkata...

Dah setel baju raya...seng ati kan

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...