Ahad, 26 Januari 2014

Selamat Bersalin

Day 16...
hehe...baru nak update entry, lebih kurang 2 minggu dah deliver :)

11.01.3014
2.35 am
lahir la ank aku yang ke 3
dengan berat 2.65kg, x besar x pa bt akn cepat besar.
Czer jugak kali ni..x pe la, nk wat cam na kan dah tertulis.

sebenarnya due aku lambat lg.. 02.02.2014
tapi, sebelum tu doc cakap nak czer awal lbih kurang 38-39 minggu 22.01.2014
tup2 11.01.2014 aku dah deliver
masa 09.01.2014 tu aku dah rasa construction  30mnt skali since 2pg sampai la pg.
pg tu 10.01.2014 aku still lg pi keja walaupon construction 15mnt skali.
blik keja tu dah jd 10mnt-5mnt skali, aku tggu ja husband blik keja.
dlm pukul 9 cam tu terus pi hospital. Doc check jgak laluan walaupon nk kena cser, pedih
kot huhu...doc ckp kt aku & husband mesti kba czer mlm tu jugak.
Jam 1.00am ++ msuk ot room pukul 2.35 kelyar la puteri ku yg ke3.

Kali ni czer mmg trasa sgt..sb x sma dngan yg 2org kakak. Sb kakak lg kecik yg prtama 1.85kg ja, no.2 2.2kg x trasa sakit. Nk.3 ni besar sikit, doc tekan dada untuk keluarkan baby
sakit rasa macam nak mati..nasib baik depa ada letak oksigen. Dah la sejuk terketaq-ketaq. Ncm mna la org brsalin 3kg++

 

Baby girl..

12 ulasan:

Cik Puan berkata...

Wahh..tahniah kak maz..
3014??typoo...hihi

Sya Mimie berkata...

akk, silap.. 2013 ye..bukan 3014..
kak, napa kena lahir awal bby nya?

Norhasniza Khalid berkata...

alhamdulillah, tahniah ye,..
pertama kali singgah

BM berkata...

Tahniah! Tahniah! Syukur alhamdulillah...semoga bayi dan anda sihat. :)

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah..
slmt dh bersalin..
tahniah maz..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Trima kasih..hehe dh tersalah type

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Tu la..x prasan hehe.
sb ada contruction

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Trima kasih.. :)

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Trima kasih..amin..

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

Trima kasih..

Sue-Rya Qistina berkata...

congrats ya! xtau pun awk preggy, tgk2 dah bersalin. maklumlah, saya bercuti 6 bulan pas bersalin aritu. hehehe

Deq's Qienz berkata...

subhanallah comeinya akk..eh ank ke3 ek, sy terlepas pndng la..ingat ank ke2..

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...