Selasa, 31 Disember 2013

Celebrate 5th Anniversary...

huhu...sebenarnya dah lepas, tapi still nak cerita kat blog ni :)
celebrate anniversary ala kadar ja..
kali ni rasa nak pi makan steamboat

masa pi tu pon dah lewat, sebab tunggu hubby balik keja
kami pi kat syaz steamboat, belakang pacific prai
sampai pon dah pukul 9.30pm..orang pon dah tak berapa ada
tapi makanan dia still banyak g

memula tu cadang nak pi seoul garden kat auto city
tapi memandangkan masa tak mengizinkan kami pi kat syaz steamboat ni
seoul garden pukul 10.30pm dah tutup kat sini sampai pukul 12.00am
sempat la kami makan & sembang-sembang
dok situ dari pukul 9.30 sampai 11.45 hehe..sampai semua orang dah tak da
kami orang last..




Add caption



2 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

selamat tahun baru 2014
semoga semua impian tahun 2013 telah tercapai :)

Haryati Faizal berkata...

selamat ulangtahun ye maz

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...