Rabu, 8 Mei 2013

Semakin Sihat

Assalamualaikum..

Alhamdullilah...semakin sihat dah aku ni, tapi suara masih lagi serak-serak basah. hampir 2 minggu aku sakit tekak, makan ubat sampai habis, jumpa doctor 2 kali, tak lega-lega jugak.

hari ni baru terasa macam suara aku...kalau tak garau semacam :)
dari pengalaman orang, ramai yang cakap sakit tekak memang ambil masa lama untuk pulih.



14 ulasan:

Kakzakie berkata...

Oklah dah sekarang ye..

Kakak lagilah sebulan lebih Maz. Suara kakak pun macam dah lain sekarang - dah jadi kekal agaknya macam ini..

Zee Suhaini berkata...

seksa kalo sakit tekak ni..perit nak menelan..

nape muka nampak pucat?

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

kakzakie

lamanya kak...

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

zee suhaini..

ni masa hari ketiga sakit tekak, suara xda langsung..muka pun pucat cm ni

tenku butang berkata...

jgn suara mcm AMy search sudah.. heee.. opss.. gurau je.. smoga cpt sembuh

Haryati Faizal berkata...

yati pulak kalau batuk mang lama... tak suka time tekak tu gatal ya rabbi....rs batuk cam nak temuntah... tak suke...

Dianaa berkata...

moga cepat sembuh ea :)

Zura@Iwan berkata...

semoga cpt pulih yer....

byk minum air masak k..

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

Semakin sihat..dan semakin cantik...cehhhhhhhhhhhhh

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

Jom support 1st segmen cik http://azlyiejah.blogspot.com/2013/05/1st-segmen-by-cik-puan.html

Mimie Najib berkata...

alhmdulillah.. =)

Myra Jay berkata...

Alhamdulillah.. Moga terus diberi kesihatan yang baik

jaakechik berkata...

skang ni dah ok ke kak?

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah.saya sakit tekak.kl cuaca panas.baru hari ni hujan trun

Baca Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...